Teško povrijeđen motociklista | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Teško povrijeđen motociklista

Izvor: Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Lastva | Datum:30.05.2023.

Na području Policijske uprave Trebinje, 29.05.2023. godine evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Policijska stanica Trebinje je zaprimila prijavu da je jedno lice fizički napalo drugo lice. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici iz člana 190. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je oko 16:10 časova evidentirala saobraćajnu nezgodu u kojoj je vozač motocikla, lice inicijala M.Š. zadobilo teške tjelesne povrede. Naime, u ul. Majora Milana Tepića dogodila se nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo marke „Volkswagen“, tip „Golf“ i motocikl marke„Suzuki GSH-R 1000“. Vozač putničkog automobila lice inicijala M.M. je zadobio lake tjelesne povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: