Rasvijetljen slučaj prevare u Crnoj Gori | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Rasvijetljen slučaj prevare u Crnoj Gori

Izvor: SRNA | Datum:22.06.2023.

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske su u saradnji sa pripadnicima crnogorskog MUP-a rasvijetlili slučaj prevare u kojoj je nepoznato lice u Crnoj Gori, koristeći falsifikovani lični dokument, podiglo sa računa oštećene 1.300.000 evra.

Riječ je o krivičnom djelu prevare počinjenom 12. aprila u Crnoj Gori.

Akciju pod nazivom "Lovćen"  su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Trebinje, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju je navedeno da su na području Banjaluke i Trebinja izvršeni pretresi na više lokacija koja koriste lica čiji su inicijali S.K, I.A. i M.D, a u kojima je pronađeno i oduzeto oko 50.000 KM, veća količina oružja, municije i narkotika.

Iz policije su naveli i da je pronađeno oko tri kilograma marihuane, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem tog, ali i drugih krivičnih djela.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: