Prijetili sinu premijera Srpske i njegovom obezbjeđenju; Šta je pozadina svega istražuju MUP i Tužilaštvo | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Prijetili sinu premijera Srpske i njegovom obezbjeđenju; Šta je pozadina svega istražuju MUP i Tužilaštvo

Izvor: RTRS | Datum:20.09.2023.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u saradnji sa policijom Srbije, identifikovalo je i uhapsilo dvojicu mladića koji su osumnjičeni da su u ovom gradu prepriječili put i prijetili sinu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića, potvrđeno je za RTRS.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je danas zadržavanje osumnjičenom S. M. (36) i osumnjičenom P.M. (28) - naveli su iz Tužilaštva.

Sprovođenje osumnjičenih u prostorije Tužilaštva radi saslušanja određeno je za sutra.

- Sumnja se da su krivično djelo počinili tako što su prepriječili put svojim putničkim vozilom sinu pemijera Republike Srpske, te nakon toga uputili prijetnje da će napasti na život ili tijelo tog lica, kao i policijskim službenicima koji štite bezbjednost navedenog lica - navodi se u saopštenju.

Šta je pozadina svega istražuju MUP i Tužilaštvo.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: