Pješak teško povrijeđen u Trebinju, Nevesinjac ukrao 4 mobilna telefona | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pješak teško povrijeđen u Trebinju, Nevesinjac ukrao 4 mobilna telefona

Izvor: Herceg RTV | Datum:14.11.2023.

Na području Policijske uprave Trebinje, 13.11.2023. godine evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.


Policijska stanica Nevesinje je zaprimila prijavu da je lice inicijala S.G. kao vozač u jednom privrednom subjektu otuđio četiri mobilna telefona, čime je načinio štetu u iznosu od 8.085KM. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela Krađa iz člana 224 Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je evidentirala krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 402. Krivičnog zakonika
Republike Srpske protiv lica inicijala J.V. Naime, u Ulici Herceg Stefana Kosače evidentirana je saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: teretno vozilo marke „Citroen - jumper“, kojim je u trenutku nezgode upravljalo lice inicijala J.V. i pješak, kojom prilikom je pješak, lice inicijala M.M. zadobilo teške tjelesne povrede.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: