Pogledajte privođenje uhapšenih u akciji ''Kode'' (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pogledajte privođenje uhapšenih u akciji ''Kode'' (VIDEO)

Izvor: Autor: RTRS | Datum:14.11.2023.

Policijski službnici Policijske uprave Istočno Sarajevo zajedno sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa EVROPOL-om, tokom realizacije akcije "Kode" uhapsili su 15 osoba.
 

Kako je saopšteno iz PU Istočno Sarajevo, po naredbama Okružnog suda Istočno Sarajevo i nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u toku su pretresi na 27 lokacija, na području Istočnog Novog Sarajeva, Istočne Ilidže, Pala, Istočnog Starog Grada, Banjaluke i Kantona Sarjevo.

- Akcija je usmjerena protiv grupe lica koja se sumnjiče da su već duži vremenski period na području Istočnog Sarajeva dogovarala kupovinu, distribuciju i novčanu isplatu različitih vrsta droga (kokain, heroin, marihuana, amfetamin, ekstazi i drugih supstanci za proizvodnju opojnih droga), te na taj način počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga - navodi se u saopštenju.

Protivpravna imovinska korist stečena izvršenjem ovog krivičnog djela iznosi 2.750.000 KM.

Kako nezvanično saznajemo uhapšeni su D. C., I. C., Đ. C., B. M., E. M., D. B., M. M., D. P., B. R., Đ. M., D. S., A. H., B. K. i P. S.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: