Epilog hapšenja Dubrovčanina u Trebinju, kod otmičara pronađena i droga ( VIDEO ) | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Epilog hapšenja Dubrovčanina u Trebinju, kod otmičara pronađena i droga ( VIDEO )

Izvor: Herceg RTV | Datum:14.11.2023.

Policijska uprava Trebinje je 14. novembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala I.S. iz Dubrovnika zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno lice počinilo krivično djelo Protivpravno lišenje slobode iz člana 143. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

 

 

 

Naime, policijski službenici su postupili po informaciji Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteto jedno lice, koje je državljanin Republike Hrvatske. Policijski službenici su operativnim radom locirali izvršioca i lišili ga slobode. U objektu u kome je lice inicijala I.S. lišeno slobode, pretresom je pronađeno i privremeno oduzeto 22 gr. praškaste materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 gr. zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je događaj kvalifikovalo kao krivična djela „Protivpravno lišenje slobode“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: