OTMIČAR IZ DUBROVNIKA POVRIJEDIO DJEVOJKU I PRIMORAVAO JE NA KORIŠĆENJE DROGE | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

OTMIČAR IZ DUBROVNIKA POVRIJEDIO DJEVOJKU I PRIMORAVAO JE NA KORIŠĆENJE DROGE

Izvor: Herceg RTV | Datum:15.11.2023.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u nastavku istrage u vezi sa prijavom da je jedno lice protivpravno lišeno slobode na području grada Trebinja, utvrdili da je lice inicijala I.S. nanijelo tjelesne povrede drugom licu, kao i da ga je primoravalo na konzumiranje opojne droge.


Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je na osnovu novih dokaza koji su pronađeni naložilo policijskim službenicima Policijske uprave Trebinje da dokumentuju i krivična djela: Tjelesna povreda iz člana 131. i Omogućavanje uživanja opojnih droga iz člana 208. Krivičnog zakonika Republike Srpske protiv lica inicijala I.C. iz Dubrovnika.

Policija u Trebinju uhapsila je juče lice inicijala I.S. iz Dubrovnika, osumnjičeno da je na području Trebinja otelo državljanina Hrvatske, postupajući po informaciji Policijske uprave Dubrovnik.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: