U roku od par sati pronađeno lice koje je bacilo eksplozivnu napravu u Lastvi | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

U roku od par sati pronađeno lice koje je bacilo eksplozivnu napravu u Lastvi

Izvor: Herceg RTV | Datum:23.11.2023.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 22. novembra 2023. godine, par sati nakon prijave pronašli lice inicijala D.M. za koje postoje osnovi sumnje da je bacilo eksplozivnu napravu između dva objekta u mjestu Lastva, grad Trebinje.


Policijska stanica Trebinje je 22. novembra zaprimila prijavu da je u noći 20/21. novembra jedno ili više nepoznatih lica bacilo eksplozivnu napravu između dva objekta u mjestu Lasta kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. Evidentirana je materijalna šteta. Policijski službenici su odmah nakon zaprimanja prijave izašli na lice mjesta i uradili uviđaj. Prikupljenim dokazima sa lica mjesta, kao i operativnim radom na terenu policijski službenici su stekli osnov sumnje da je lice inicijala D.M. izvršilac.

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje ga je kvalifikovalo kao krivično djelo Izazivanje opšte opasnosti iz člana 394.
Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: