Trebinjac uhapšen u Dubrovniku zbog krijumčarenja 20 kg kokaina | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinjac uhapšen u Dubrovniku zbog krijumčarenja 20 kg kokaina

Izvor: Trebinjedanas | Datum:24.11.2023.

Muškarac koji je jutros priveden pred suca istrage zbog slučaja krijumčarenja gotovo 20 kilograma kokaina je Z.D. (35) s prebivalištem u Trebinju, a radi u Dubrovniku, saznaje Dubrovački dnevnik.

Kako nam je potvrdio sudac istrage i portparol Županijskog suda u Dubrovniku, Pero Miloglav, određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, s obzirom na okolnosti počinjenja, kao i opasnosti od bijega, s obzirom na to kako se radi o državljaninu BiH.

„Droga kokain, 19,3 kilograma, je prevožena u luksuznom osobnom vozilu marke Audi Q5, u preinačenom dijelu vozila. Sumnja je pala nakon što je službeni policijski pas reagovao te je izdat nalog za pretragu tokom kojeg je pronađena droga. Za ovo kazneno djelo, predviđena kazna zatvora je ona u trajanju od jedne do 12 godina", izjavio je Miloglav za Dubrovački dnevnik.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: