Trebinjac i Nikšićanin fingirali saobraćajnu nesreću u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Trebinjac i Nikšićanin fingirali saobraćajnu nesreću u Bileći

Izvor: Herceg RTV | Datum:13.12.2023.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnijela izvještaj za počinjeno krivično djelo Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja iz člana 351. Krivičnog zakonika Republike Srpske, protiv lica inicijala M.K. iz Nikšića i V.Đ. iz Trebinja.


Naime, Policijska stanica Bileća je 09. decembra 2023. godine, oko 19:30 časova zaprimila prijavu da se dogodila saobraćajna nezgoda u ul. Srpske vojske u Bileći, u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Peugeot“ kojim je upravljalo lice inicijala M.K. i putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Passat“ kojim je upravljalo lice inicijala V.Đ. Tokom vršenja uviđaja policijski službenici su stekli osnov sumnje da je saobraćajna nezgoda fingirana, nakon čega su sa svojim saznanjima upoznali Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela „ Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: