Ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Ubio suprugu i sina, pa izvršio samoubistvo

Izvor: RTRS | Datum:27.01.2024.

Pedesetjednogodišnji M.D. iz Podgorice je, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja lišio života svoju suprugu V.D. (49) i maloljetnog sina starog 12 godina, a potom izvršio samoubistvo, saopštila je Uprava policije Crne Gore.
 

Do dvostrukog ubistva i samoubistva je došlo sat nakon ponoći.

Na licu mjesta uviđaj je izvršio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uz učešće vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica.

M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvetni radnik.

Prema za sada raspoloživim informcijama, pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu.

Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja, za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu.

Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže, sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je lišen života, navedeno je u saopšenju.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: