NA PRELAZU VRAĆENOVIĆI ZAPLIJENJENO 120 KILOGRAMA MARIHUANE | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

NA PRELAZU VRAĆENOVIĆI ZAPLIJENJENO 120 KILOGRAMA MARIHUANE

Izvor: SRNA | Datum:06.02.2024.

Na graničnom prelazu Vraćenovići zaplijenjeno je više od 120 kilograma marihuane, zajedničkim radom pripadnika Uprave carina i granične policije Crne Gore.


U zajedničkom saopštenju crnogorskih Uprave carina i Uprave policije navedeno je da je prilikom izlaska iz Crne Gore ka BiH zaustavljen kamion crnogorskih registarskih tablica zbog detaljnog pregleda i sumnje na mogućnost krijumčarenja narkotika.

"Pretresom teretnog i priključnog vozila pronađeno je 116 pakovanja obloženih providnom folijom. Kasnijim preliliminarnim mjerenjem je konstatovano da se u njima nalazi oko 120 kilograma marihuane", navedeno je u saopštenju.

O svim okolnostima je obaviješten nadležni tužilac, koji je naredio da vozač kamiona V.P. /31/ bude uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i promet droge.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: