Pronađeno tijelo i drugog mladića iz Stoca | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pronađeno tijelo i drugog mladića iz Stoca

Izvor: rejting. info | Datum:17.02.2024.

Tokom današnje potrage koji su predvodili timovi Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) pronađeno je tijelo Marka Vukića (20) iz Stoca.

“Tijelo je pronađeno 4,5 kilometara nizvodno od mjesta gdje je pronađeno vozilo kod separacije”, kratko je rekao za portal Avaza Ljudevit Marić, portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Na licu mjesta će biti obavljen uviđaj, a obdukcije se očekuje u narednim danima.

Osim timova FUCZ, u višednevnoj potrazi korita i obale rijeke Bregave su učestvovali i članovi ronilačkog kluba Mostar, pripadnika CZ Stolac, DVD Stolac i brojni volonteri.
Podsjetimo, tijelo Filipa Stankovića (20) izvučeno je u utorak iz vozila Jeep Compas, koje je pronađeno u Bregavi, na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac.

Nesretni Stanković i Vukić su u nedjelju naveče bili u jednom kafiću u Stocu, gdje im je S.P. dao ključeve od Jeepa da odu u Vidovo polje. Nažalost, pod još neutvrđenim okolnostima, oni su vozilom sletjeli u Bregavu.

 


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: