Pomogao kolegi da se riješi tijela: Ovo je drugi osumnjičeni za UBISTVO MALE DANKE | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Pomogao kolegi da se riješi tijela: Ovo je drugi osumnjičeni za UBISTVO MALE DANKE

Izvor: srpska info | Datum:04.04.2024.

Za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom pola Evrope traga već 10 dana osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot.

 

 

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je, navodno, neletio na dvogodišnju djevojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Oglasio se i Dejanov brat Dalibor


– Moj brat je od juče u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne zna niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije – rekao je brat za Kurir.

Dejan i Srđan su kolege i ispituje se pod kojim okolnostima se sve dogodilo.

– Dejan nije oženjen, tu je po selu, nije nikada pravio velike probleme, ali je poznato da voli da popije. Za ovako nešto nikada nismo mislili da bi bio sposoban – kaže brat.

Prema riječima komšija, Srđan je razveden i dugo je već zaposlen u Vodovodu.

– Razveo se prije oko godinu dana, ima sina i snaju, a oni imaju malu djevojčicu. Ima unuku, ne znam kako je moglo tako nešto da mu padne na pamet, nadam se da to nije istina – kaže jedna komšinica iz Luke.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: