Lice koje je upravljalo dizalicom na kojoj je stradao Gačanin osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Lice koje je upravljalo dizalicom na kojoj je stradao Gačanin osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti

Izvor: trebinje live | Datum:20.05.2024.

 

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su 19. maja 2024. godine, oko 11.30 časova primili prijavu da je jedno lice srtno stadalo od strujnog udara. Odmah po primanju prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju kojom prilikom je utvrđeno da je lice inicijala T.K. upravljalo radnom mašinom – dizalicom, kada je došlo do spoja između radne mašine i voda struje visokog napona što je izazvalo strujni udar koji je usmrtio lice inicijala V.G. iz Gacka.

Za sve dalje informacije nadležno je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo Izazivanje opšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: