Još jedna osiguranička prevara | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Još jedna osiguranička prevara

Datum:19.05.2015.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje dokumentovali su i danas, 19. maja, Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostavili Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Osiguranička prevara“ protiv lica inicijala S.R. i D.S., iz Trebinja.

Rezultat slika za policija rsNaime, 10. aprila prošle godine, u 20,28 časova, Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke „Pasat“ i vozilo marke „Golf 5“. Vozilom marke „Pasat“ je upravljalo lice inicijala S.R., a vozilom marke „Golf 5“ je upravljalo lice inicijala D.S.

Izvršenim saobraćajno tehničkim vještačenjem utvrđeno je da se radi o fingiranoj saobraćajnoj nezgodi, te da se ista nije dogodila na način kako su opisali učesnici.

Na osnovu lažnog prikazivanja saobraćajne nezgode jedno osuguravajuće društvo oštećeno je za 9.984,00 KM.

Ovo je, od početka godine, četvrti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu koji su policijski službenici dokumentovali u vezi sa fingiranjem saobraćajnih nezgoda čiji je cilj naplata osiguranih suma novca.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: