Policijska uprava: Tjelesna povreda, saobraćajke, ugrožavanje sigurnosti | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Policijska uprava: Tjelesna povreda, saobraćajke, ugrožavanje sigurnosti

Izvor: Herceg TV | Datum:24.10.2017.

Na području Policijske uprave Trebinje, dana 23.10.2017. godine, evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Rezultat slika za policija

Policijska stanica Bileća je evidentirala lice inicijala S.S. kao vlasnika domaće životinje – bik, koja je 22.10.2017. godine učestvovala u saobraćajnoj nezgodi. Slijedi dokumentovanje krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom“.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je jedno lice putem telefona prijetilo drugom licu. U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijska stanica Gacko je lišili slobode tri strana državljanina za koja je utvrđeno da su državljani Libije. Lica su u 13,00 časova predata Graničnoj policiji BiH.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala V.A. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: