Herceg Novi: Ranio ženu, pa izvršio samoubistvo | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Herceg Novi: Ranio ženu, pa izvršio samoubistvo

Datum:25.11.2017.

U Herceg Novom jutros je muškarac M.K. /56/ iz Nikšića pucao iz puške u ženu O.P. /46/ iz Herceg Novog i pritom joj nanio teške povrede, a potom je izvršio samoubistvo, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Policija Crne Gore  (Foto:PortalRTCG) -

Izlaskom na lice mjesta, ispred ugostiteljskog objekta "Boem", došlo se do saznanja na osnovu kojih se sumnja da je M.K. jutros je iz vatrenog oružja – puške tz. krateža ispalio više hitaca u pravcu O.P. od kojih je ona zadobila prostrelne rane grudnog koša, navodi se u saopštenju.

Nakon toga M.K. je, sumnja se, upotrebom iste puške izvršio samoubistvo.

U saopštenju se dodaje da je o svemu obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je rukovodio uviđajem na licu mjesta.

O.P. je smještena u bolnicu u Meljinama radi hirurškog zahvata i liječenja. Tijelo M.K. će biti transportovano na odjeljenje sudske patologije u Kliničkom Centru Crne Gore u Podgorici radi vršenja obdukcije, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: