Policijska akcija u Trebinju i Banjaluci, udar na dilere droge | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Policijska akcija u Trebinju i Banjaluci, udar na dilere droge

Izvor: RTRS | Datum:05.12.2017.

Pripadnici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banjaluka uhapsili su danas 13 lica sa područja Banjaluke i Trebinja u akciji kodnog naziva „Avatar“ koja se sprovodi s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

Akcija je započeta od 02.08.2017. godine, a za sada je lišeno slobode 13 lica, od kojih su 12 sa područja Banje Luke i jedno sa područja Trebinja, a na osnovu naredbe Okružnih sudova u Banjauci i Trebinju izvršen je pretres stambenih i poslovnih objekata na 17 lokacija na području grada Banjaluke, opština Laktaši, Kotor Varoši i grada Trebinja.

Tokom pretresa pronađena je i izuzeta određena opojna droga kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Sve dalje mjere i radnje prema licima lišenim slobode biće preduzete po nalogu postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: