SDS: Da mladi ne odlaze iz Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

SDS: Da mladi ne odlaze iz Srpske

Izvor: radio trebinje | Datum:07.09.2018.

Lijepljenjem prvog plakata u Dučićevoj ulici danas je izbornu kampanju počela Srpska demokratska stranka, Gradski odbor Trebinje.

Nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 9 Branko Butulijarekao je da su prioriteti ove političke partije oporavak privrede, poboljšanje životnog standarda, borba protiv korupcije.

„Najznačajnije je stvoriti uslove i izboriti se da mladi ne napuštaju Srpsku“, poručio je on.

Sanja Parijez, kandidat SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jedinici 3, rekla je da SDS ima odgovore na sva pitanja iz društvenog života.

„Boriću se, prije svega, za prava mladih obrazovanih ljudi, mladih bračnih parova, tražiću poboljšanje života mladih, jer je mnogo važno da u Trebinju i RS poboljšamo njihov kvalitet života. Najveći problem Republike Srpske je što ova popupalcija odlazi, za šta kriva dvanaestogodišnja vladavina SNSD“, rekla je ona.

Parijez je pozvala birače da podrže SDS, jer su, kako je navela, promjene neminovne.

Nakon lijepljenja prvog plakata u centru Trebinja članovi trebinjskog SDS održali su i kratki performans u Radovan Ždrijelu uz granicu Republike Srpske i Federacije BiH.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: