DNS: Očekujemo istorijski rezultat | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

DNS: Očekujemo istorijski rezultat

Izvor: radio trebinje | Datum:07.09.2018.

Lijepljenjem prvih plakata početak izborne kampanje ozvaničili su i članovi Gradskog odbora Demokratskog narodnog saveza Trebinje.

Nenad Nešić, šef izbornog štaba i nosilac liste DNS za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jedinici 3, je rekao da DNS u izbore ulazi sa jasnim ciljem, a to je, kako je naveo, jedan poslanik u izbornoj jedinici 9 i jedan parlamentarac u izbornoj jedinici 3.

„Očekujemo istorijski rezultat Demokratskog narodnog saveza – kako u Hercegovini tako i u cijeloj Republici Srpskoj. Moje prisustvo danas u Trebinju pokazuje bitnost i značaj Trebinja i Hercegovine, za kompletan istok RS i smatram da Zvornik, Istočno Sarajevo i Trebinje trebaju da budu okosnica razvoja i napretka istočnog dijela Srpske“, rekao je Nešić.

Petar Ivanković, predsjednik trebinjskog DNS i kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz izborne jedinice 9, istakao je da očekuju dobar rezultat u Trebinju.

„To se danas vidi po ovome što smo počeli i krećemo dalje“, naveo je Ivanković.

Lijepljenju prvih plakata prisustvovali su i Danijela Jelić, kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS i Bojan Šapurić, kandidat za parlament BiH.
 


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: