Krunić: PDP partija koja ispunjava obećano | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

Krunić: PDP partija koja ispunjava obećano

Izvor: hercegovina press | Datum:07.09.2018.

Partija demokratskog progresa izbornu kampanju započela je ispred Kulturnog centra u Trebinju, kako su istakli jednog od brojnih realizovanih obećanja funkcionera ove stranke.


"Naše obećanje iz prethodne izborne kampanje bilo je da ćemo rekonstruisati Kulturni centar – to obećanje je ispunjeno. Uloženo je 4 miliona maraka u rekonstrukciju objekta koji je sada ponos cijele Republike Srpske, a sve je to urađeno je zahvaljujući Mladenu Ivaniću koji je obezbijedio tu donaciju“, istakao je nosilac liste PDP – a za NSRS iz izborne jedinice devet Ljubiša Krunić.

U PDP – u ističu da građani 7. oktobra biraju između onih koji žele mir i stabilnost i onih koji žele konflikte i neizvjesnost.

„Mir i stabilnost žele naš kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen ivanić i kandidat za predsjendika Republike Srpske Vukota Govedarica“, kazao je Krunić.

On je pozvao birače da izađu na izbore, i zaokruže Partiju demokratskog progresa i Savez za pobjedu.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: