Ujedinjena Srpska: Pred građane sa najmlađom listom i tri ključne politike | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

Ujedinjena Srpska: Pred građane sa najmlađom listom i tri ključne politike

Izvor: radio trebinje | Datum:07.09.2018.

Dijeljenjem promotivnog materijala i druženjem sa građanima danas je u Dučićevoj ulici Gradski odbor Ujedinjene Srpske počeo kampanju za Opšte izbore.

Mijat Šarović, nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 9, kaže da ova stranka ima najmlađe liste u svim izbornim jedinicama.

„Prosjek starosti na našim izbornim listama je 35 godina. To je ta energija i snaga koja nam daje vjeru i optimizam da ćemo zajedno ostvariti dobar rezultat. I naravno, da ćemo dati veliki doprinos da Srpske živi bolje. Bitna činjenica je da se na našoj listi nalaze ljudi koji do sada nisu bili aktivni u politici, koji su se dokazali na svojim radnim mjestima, koji nisu ništa pokvarili i uradili loše – i to je garancija, ukoliko budu izabrani na određena odgovorna mjesta, da će biti na usluzi građanima RS“, kaže Šarović, koji ističe da je jedna od najmlađih stranaka u našoj republici uvijek imala dobar kontakt sa građanima, te da će tako biti i ubudućnosti.

„Mi građane upoznajemo sa tim šta je to Ujedinjena Srpska. Jedan od tri glavna principa je nacionalna politika i u tom smislu dajemo podršku kandidatima SNSD-a: Miloradu Dodiku za člana Predsjedništva BiH, kao i Željki Cvijanović za predsjednika RS. Kada je u pitanju ekonomska politika, naš tim za ekonomski razvoj napravio je plan razvoja RS, kojim predviđa u naredne četiri godine nekih 24 hiljade radnih mjesta, što je realan program. I treći princip je povećanje nataliteta i ostanka mladih”,objasnio je Šarović i naglasio da ova mlada stranka očekuje dobar rezultat svojih i ubjedljivu pobjedu kandidata koje podržava, te da će u institucijama u Sarajevu nakon izbora Republika Srpska imati reprezentaciju koja će istinski predstavljati volju i interese njenih građana.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: