Komunalna policija Trebinje: Kažnjena politička stranka zbog nepropisnog lijepljenja plakata | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

Komunalna policija Trebinje: Kažnjena politička stranka zbog nepropisnog lijepljenja plakata

Izvor: herceg tv | Datum:11.09.2018.

Komulna policija Grada Trebinja je, nakon nedavnog saopštenja da će se vršiti pojačane kontrole lijepljenja plakata od strane političkih stranaka izdala dva prekršajna naloga jednoj političkoj stranci koja se oglušila na ranija upozorenja.

Pored izrečenih prekršajnih naloga ovoj političkoj stranci je, kako je saopšteno iz Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije, takođe izdato Rješenje u kojem se nalaže da u ostavljenom roku ukloni bespravno postavljene plakate. Ukoliko se ne ispoštuje izrečeno Rješenje, slijede ponovne novčane sankcije.

Kontrole ove vrste će, kako kažu, ostati pojačane sve dok traje izborna kampanja, i sve političke stranke koje budu nepropisno lijepile plakate i time narušavali izgled grada će biti sankcionisane.

Iz ovog odjeljenja još jednom apeluju na sve političke stranke da svoje plakate postavljaju isključivo na dozvoljenim mjestima. Kazne za ovu vrstu prekršaja su 1000 KM za političku stranku i 300 KM na odgovorno lice.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: