U Nevesinju održana centralna tribina Saveza za pobjedu | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

U Nevesinju održana centralna tribina Saveza za pobjedu

Izvor: radio nevesinje | Datum:13.09.2018.

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je sinoć u Nevesinju da Republici Srpskoj trebaju mir, stabilnost i međunarodni ugled.

On je rekao da su Hercegovci uvijek bili ponosni i dostojanstveni i da, ako dobije povjerenje građana, više nikada neće dozvoliti da se dijele.

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da vjeruje u bolju Republiku Srpsku iz koje ljudi neće odlaziti nego dolaziti.

−Da bi RS vratili narodu, borcima i omladini trebaju pobijediti kandidati Saveza za pobjedu − naglasio je Ivanić. 

Nosilac liste SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice 3 Mirko Šarović rekao je da postojeća vlast za proteklih 12 godina nije obezbijedila pristojan život u RS i da zato očekuje promjene. 

Poslanički kandidat SDS-a Jovan Vasiljević je rekao da Hercegovina ne smije biti zapostavljena i da njeni resursi moraju biti u službi naroda, a ne za promociju pojedinaca.

Kandidat PDP-a za NS RS Bojan Grahovac naglasio je da će se boriti za pravdu, dostojanstvo i posao, a građanima je poručio da bez straha izađu na izbore i glasaju po svojoj savjesti.

Poslanički kandidat NDP-a Branislav Đogović podsjetio je na izborni slogan ove stranke „Tri koraka za bolju budućnost“ i izrazio uvjerenje da okupljena koalicija može riješiti ekonomske i socijalne probleme u RS.

Na tribini su govorili i nosioci izbornih lista SDS-a i NDP-a za NS RS i izborne jedinice devet Branko Butulija i Zdravko Krsmanović.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: