Ujedinjena Srpska: Izborom Dodika do ekonomskog razvoja i političke stabilnosti | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

Ujedinjena Srpska: Izborom Dodika do ekonomskog razvoja i političke stabilnosti

Izvor: srna | Datum:27.09.2018.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je sinoć u Trebinju da će izborom Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva, Banjaluka i Sarajevo sarađivati svaki dan što će omogućiti ekonomski razvoj i političku stabilnost.

Stevandić je na završnoj tribini ove stranke u Izbornoj jedinici devet rekao da je neophodno da patriotska linija dobije za predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. 

"Pred nama je izbor ili podanička budućnost koja će izvršavati ono što se dogovori po ambasadama i onda to sprovoditi u Republici Srpskoj, bez obzira na interes njenih građana ili da zadržimo mogućnost da sami odlučujemo o svojoj sudbini", rekao je Stevandić. 

On je istakao da će nacionalna politika u Sarajevu biti promijenjena potpuno, zahvaljujući ljudima koje više niko neće potkupiti i ispunjavati želje ambasada i federalnog Sarajeva. 

Stevandić je naveo da više neće biti finansijske blokade, jer će na raspolaganju biti 740 miliona KM za podizanje plata i investicije. 

Prema njegovim riječema, koncept razvoja Hercegovine zasnovan je na energetici, turizmu, uslugama i proizvodnji hrane, koji će, sa infrastrukturom, omogućiti da se osim Trebinja i Višegrada razvijaju i drugi turistički centri. 

"U takvoj situaciji mladi neće odlaziti, u takvoj pomirenoj Republici Srpskoj mladi će praviti porodice. Ujedinjena Srpska je primjer kako mladi dobijaju pozicije i unutar stranke i unutar Republike Srpske", kaže Stevandić. 

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za poslanike Narodne skupštine Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Mijat Šarović rekao je da će ta stranka biti ključni faktor u kreiranju politika unutar Republike Srpske. 

Prema njegovim riječima, Ujedinjena Srpska ima veliki broj novih članova, mladih ljudi, koji do sada nisu bili u politici, a koji su se dokazali u nekim drugim oblastima. 

"Oni su garant da će Ujedinjena Srpska izgraditi ambijent u kojem će mladi ostajati i ovdje u Trebinju i u cijeloj Srpskoj, ovdje zasnivati porodice i rađati djecu", istakao je Šarović.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: