U Nevesinju održana centralna tribina Socijalističke partije | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2018

U Nevesinju održana centralna tribina Socijalističke partije

Izvor: radio nevesinje | Datum:05.10.2018.

U Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ sinoć je održana predizborna tribina Socijalističke partije na kojoj su predstavljeni kandidati ove stranke za poslanike u Narodnoj skupštini RS i Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Lider Socijalističke partije Petar Đokić poručio je da socijalisti žele da grade Republiku Srpsku kao sigurnu i slobodnu zajednicu koja će sama birati svoj put u budućnost.

− Da bi to ostavrili treba nam ekonomski jaka Republika Srpska koja će razvijati partnerstvo sa svima koji to žele, a prije svega sa Srbijom, Rusijom i Kinom – istakao je Đokić. On je rekao da socijalisti snažno podržavaju energetske projekte kao što su HE „Dabar“ i HE „Buk Bijela“ naglašavajući njihovu važnost za Hercegovinu i čitavu RS.

Đokić je pozvao birače da daju povjerenje kandidatima SP za NS RS i Parlamentarnu Skupštinu BiH, a za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS podršku je zatražio za Dodika i Cvijanovićevu.

Poslanički kandidat iz Nevesinja Momčilo Vukotić uvjeren je da će Socijalistička partija u godini kada obilježava četvrt vijeka postojanja ostvariti dosad najbolji izborni rezultat. Očekuje po jedan siguran mandat iz Izborne jedinice 9 za NS RS i Izborne jedinice tri za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Vukotić je rekao da su socijalisti uvijek vodili dosljednu i principijelnu politiku i da su njihovi kadrovi u prethodnom mandatu napravili zavidne rezultate.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Nevesinje Ognjen Kuljić rekao je da su socijalisti vrijedno radili i gradili i da na bazi toga traže povjerenje građana.

– Nama ne trebaju prazne priče, nego odgovorni ljudi predani svome poslu sa jasnom idejom i vizijom budućnosti – istakao je Kuljić.

Na tribini su govorili i nosilac izborne liste SP-a za NS RS iz Izborne jedinice devet Maksim Skoko, nosilac izborne liste za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice tri Jakov Galić i kandidat za Parlament BiH Jasmina Davidović. Javnoj tribini su prisustvovali i koalicioni partneri socijalista u lokalnoj vlasti.


Kategorija: Izbori 2018

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: