Lista kandidata za odbornike Demokratskog narodnog saveza Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2020

Lista kandidata za odbornike Demokratskog narodnog saveza Trebinje

Izvor: Demokratskog narodnog saveza Trebinje | Datum:16.10.2020.

Demokratski narodni savez u Trebinju spremno ulazi u predizbornu kampanju sa velikom energijom i entuzijazmom, opredijeljeni da napravimo vrhunski rezultat koji će biti garancija da će se realizovati novi i dovršiti započeti projekti u našem gradu.

Slogan Demokratskog narodnog saveza za ove izbore je „Za ljude i život Trebinja“, što znači da će u fokusu našeg interesovanja biti rješavanje stvarnih, životnih problema svih građana Trebinja. U kampanji ćemo imati za cilj da dođemo do što većeg broja naših sugrađana i da na demokratski i civilizovan način predstavimo svoj program i ideje za naredne četiri godine.

Demokratski narodni savez je poznat po tome da kampanje vodi na dostojanstven, pristojan i kulturan način te ovim putem apelujemo na sve političke stranke i pojedince u našem gradu da se pridržavaju istih principa i da se suzdrže od ružne i prizemne retorike i incidentnih situacija.


Kategorija: Izbori 2020

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: