Cvijanović: Svaka stranka da odluči kakav će imati stav | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2020

Cvijanović: Svaka stranka da odluči kakav će imati stav

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:17.10.2020.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je povodom koalicinog djelovanja sa DNS-om da je na svakoj stranci da na svojim organima odluči kakav će imati stav.


- Mogu da govorim u ime SNSD-a i reći ću da mi uvijek promovišemo priču da treba da imamo stabilnu, široku, veliku koaliciju. U krajnjem slučaju, to smo i radili u prethodnom periodu "dijeleći" mnoge važne pozicije ljudima iz koalicionih partija da bismo razumjeli da moramo u partnerstvu da radimo - rekla je Cvijanović u modričkom naselju Dobor.

Ona je naglasila da to kako će ko odlučivati su definitivno stvari koje pripadaju svakoj političkoj partiji ponaosob.

- Očekujem, ako ste "unutra", onda morate biti iskreni, jer morate imati takav odnos i to je nešto što želimo da vidimo u toj našoj koaliciji - rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da je, što se tiče SNSD-a, dobrodošao svako ko želi da razvija Republiku Srpsku, da pruži doprinos onome što rade u političkom i ekonomskom smislu.

- Razvijajući Republiku Srpsku, ono što očekujemo kao najveća i najvažnija politička partija jeste dobre odnose, iskren pristup svih. Kad smo već na zajedničkom putu borbe, onda treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike - rekla je Cvijanović.


Kategorija: Izbori 2020

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: