Milorad Dodik: Trebinje je grad naših uspjeha i došao sam po novu pobjedu | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2020

Milorad Dodik: Trebinje je grad naših uspjeha i došao sam po novu pobjedu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:21.10.2020.

Trebinje je grad naših uspjeha  zbog mnogih realizovanih projekata i pobjeda koje smo ovdje ostvarivali, poručio je ovo predsjednik stranke Milorad Dodik  na predstavljanju kandidata SNSD u Trebinju.

„Došao sam po još jednu pobjedu  našeg kandidata za gradonačelnika Mirka Ćurića i liste  SNSD za odbornike  u Skupštini grada, za koju mislimo da je najbolja ponuda  za ljude koji žive u Trebinju. Želimo nastaviti da  zajedno realizujemo projekte Vlade RS, a  potencijalima  koje ima Vlada i grad učinimo da Trebinje bude  ponos svih u Srpskoj“, istakao je Dodik.

On je dodao da će sa Vladom Srbije u kratkom periodu  biti izgrađen aerodrom u Trebinju što će, kako je istakao,  biti ozbiljna promjena načina života i obezbijediti novi impuls za dodatni razvoj ne samo turizma, nego ukupnog privednog života grada.

„Iza političara ne ostaju riječi, nego djela i to je naša deviza.  SNSD je ostavio snažan pečat na razvoj grada i bez obzira na pandemiju virusa korona,  koja je bila veliki  pritisak na privredu, a posebno turizam, Trebinje je ovog ljeta bilo jedno od najposjećenijih gradova u regionu. To govori da smo uspjeli predstaviti grad i njegove potencijale, a sa izgradnjom aerodroma to će biti još bolje“, istakao je predsjednik SNSD-a.

Kandidat SNSD za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić je rekao da izborna kampanja protiče u najboljem redu, ali da je za ovu stranku kampanja svih 365 dana u godini.

„Djela pokazuju više od riječi. Ne želimo da za vrijeme  kampanje ispaštaju građani Trebinja, već realizujemo sve redovne aktivnosti“,  istakao je Ćurić.

On je dodao da su potvrda za to i ovogodišnje  Dučićeve večeri poezije koje nisu  prekinute  ni  u pandemiji virusa korona, što  govori da Trebinje ide pravim putem i da je kultura veoma važna.


Kategorija: Izbori 2020

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: