Vukoje: Brojnim projektima i oživljavanjem privrede ćemo poboljšati standard i uslove življenja u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Izbori 2020

Vukoje: Brojnim projektima i oživljavanjem privrede ćemo poboljšati standard i uslove življenja u Bileći

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:30.10.2020.

Gostujući u emisiji ''Izbori 2020'' Herceg RTV, Nenad Vukoje, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Bileća je rekao da se ideja za kandidovanje javila prije godinu dana. Istakao je da Bileća zaslužuje mnogo više nego što dobija.


''Dobio sam puno pozitivnih odgovora da se kandidujem za načelnika opštine Bileća. I onda sam ja prelomio da mogu, hoću i želim Bileći brži napredak i puno bolji i kvalitetniji život'', istakao je Vukoje.

Komentarišući podršku DNS-a, Vukoje je rekao da OO DNS-a Bileća nije dostavio pismenu odluku o napuštanju koalicije.

''Slavko Dangubić, koji je zadužen za Regionalni odbor DNS-a za Hercegovinu, je rekao da neće dati podršku nijednom od kandidata i da njegovo članstvo ima pravo da se odluči. Mi to napismeno nismo dobili, ali bez obzira smatramo da su povukli podršku. Ja se nadam da to neće značajnije uzdrmati ovu koaliciju'', dodao je Vukoje.

Vukoje je istakao da bi kampanja trebalo da se odvija fer i korektno.

Dodao je da ukoliko mu građani ukažu povjerenje, njegov politički angažman će se bazirati na infrastrukturnim projektima, pravljenju novog zabavišta i jaslica za djecu, u narednoj godini bi bila izgrađena zgrada za sve one socijalno nezbrinute osobe.

''Takođe je u planu da radimo industrijsku zonu u Bileći. Cilj je da zaposlimo što više bilećana. Takođe moramo koristiti prirodne izvore, od sunčeve energije, hidro potencijala. Moramo razmišljati i uvesti u projekat naše jezero, koje je do sada neiskorišteno. Tu moramo dovesti strane investitore koji će urediti naše plaže, kupališta'', naveo je Vukoje.

Istakao je da je neophodno uložiti mnogo novac u ulice, rasvjetu, trotoare, kanalizacije. Dodaje da će se napraviti socijalna karta Bileće, pomoću koje će se znati ko treba pomoć i u kojoj mjeri, te da je studentima neophodno obezbjediti opštinske stipendije koje će biti isplaćivane svakog mjeseca.

Govoreći o bilećkim selima, Vukoje ističe da je projekat vodosnabdijevanja Bijelih Rudina, koji zahvata 18 sela, priveden kraju.

''Pokušaćemo u svim selima da riješimo problem vodosnabdijevanja. Putnu infrastrukturu ćemo pokušati da riješimo, napravićemo kartu po prioritetima'', istakao je Vukoje.

 


Kategorija: Izbori 2020

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: