Trebinje: Film 'Božanski poredak' u Kulturnom centru 8. marta | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Trebinje: Film 'Božanski poredak' u Kulturnom centru 8. marta

Izvor: KC Trebinje | Datum:06.03.2018.

Povodom obilježavanja sedamdesetogodišnjice Opšte deklaracije o ljudskim pravima , ambasadorica Švajcarske u Bosni i Hercegovini njena ekselencija Andrea Rauber Saxer u bioskopu Kulturnog centra Trebinje, u četvrtak, 8. marta u 18 časova predstaviće švajcarski film  „Božanski poredak“, rediteljke Petre Volpe.

Nakon projekcije ovog devedesetšestominutnog filma biće organizovana panel diskusija  na temu „Učešće žena u politici, ekonomiji i javnom životu“  u BiH na kojoj će, pored gospođe Rauber Saxer, učestvovati i gospodin Luka Petrović, gradonačelnik Trebinja, Zorica Tasovac, privrednica iz našeg grada i Ljiljana Čičković, direktorica NVO Ženski centar.
 
Prikazivanje Božanskog projekta dio je Filmske turneje o ljudskim pravima koju zajednički organizuju Međunarodni filmski festival i Forum za ljudska prava (FIFDH) iz Ženeve, Savezno ministarstvo vanjskih poslova Švajcarske i Ured visokog komesara za ljudska prava Ujedinjenih nacija ( OHCHR).
 
Besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici Kulturnog centra na dan projekcije.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: