Večeras u Muzeju: Izložba „Kulturno-istorijsko i prirodno nasljeđe RS“ i promocija knjige „Atlas narodnog graditeljstva RS“ | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Večeras u Muzeju: Izložba „Kulturno-istorijsko i prirodno nasljeđe RS“ i promocija knjige „Atlas narodnog graditeljstva RS“

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:26.03.2018.

U Galeriji Muzeja Hercegovine večeras će, povodom 25 godina Republičkog zavoda za zaštitu kulturno istorijskog i prirodnog nasljeđa RS, biti otvorena izložba fotografija pod nazivom „Kulturno-istorijsko i prirodno nasljeđe RS“ i promovisana knjiga „Atlas narodnog graditeljstva RS“, autora Milijane Okilj i Snježane Gligorić.

O knjizi i izložbi govoriće direktor Republičkog zavoda za zaštitu kulturno-istoriskog i prirodnog nasljeđa RS Slobodan Nagradić, Željko Vujadinović iz Akademija nauka i umjetnosti RS, te autori knjige Milijana Okilj i Snježana Gligorić.

Početak je u 19 časova.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: