Pozorišna predstava za djecu Kapetan Džon Piplfoks večeras u Domu mladih | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Pozorišna predstava za djecu Kapetan Džon Piplfoks večeras u Domu mladih

Izvor: Herceg TV | Datum:02.04.2018.

Polaznici dramskih radionica pri Kulturnoj sceni Male stvari  iz našeg grada večeras će izvesti predstavu „Kapetan Džon Piplfoks“, po tekstu Duška Radovića.

Predstavu je režirao Željko Milošević, a igraju: David Popadić, Marina Mijanović, Luna Zupanc, Matija Lojpur, Nataša Šošo, Obrad Milović i Anja Zirojević.

Džon Piplfoks je najveći, najbolji i najpametniji kapetan koji je ikada plovio morima, a njegova posada najlukavija, najveselija i najhrabrija! Ovo je zasigurno istina, bar dok Kapetan i njegova posada ne sretnu strašno sedmoglavo čudovište!

Ova radio drama Duška Radovića, koju su stariji osnovci postavili kao pozorišnu predstavu, uljepšavala je detinjstvo mnogim generacijama. U ovom izvođenju namijenjena je najmlađoj publici, kao i svima onima koji nisu zaboravili da se igraju i maštaju.

Pozorišna predstava za djecu „Kapetan Džon Piplfoks“ predpremijerno će biti izvedena večeras u 19.00 časova u Domu mladih.

 
Ulaz je 2.00 KM.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: