David Popadić najbolji glumac 21. Festivala dječijeg teatra BiH | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

David Popadić najbolji glumac 21. Festivala dječijeg teatra BiH

Izvor: HERCEG TV | Datum:15.05.2018.

Najmlađi članovi dramskog studija Kulturne scene Male stvari učestvovali su na 21. Festivalu dječijeg teatra BiH, na kome su imali vrlo zapažen nastup i osvojili nagradu.

Oni su pred stručnim žirijem i publikom u Gračanici odigrali predstavu “Kapetan Džon Piplfoks”, koju je i trebinjska publika imala priliku da vidi.

U predstavi, koju je režirao Željko Milošević, igraju David Popadić, Marina Mijanović, Luna Zupanc, Matija Lojpur, Nataša Šošo, Obrad Milović i Anja Zirojević.
U konkurenciji od 12 grupa, naši talentovani glumci pobrali su simpatije publike, koja ih je, više puta, na otvorenoj sceni, nagradila aplauzom. I tokom razgovora za okruglim stolom nakon predstave, članovi žirija pohvalili su cijeli ansambl, čestitajući im na odličnoj predstavi.
Stručni žiri je Davidu Popadiću dodijelio nagradu za najboljeg glumca festivala.
“Ovo mi nije prva nagrada, dobijao sam ih i ranije, ali sam jako srećan što su me izabrali za najboljeg glumca festivala. Bilo je puno učesnika i nisam očekivao da ću baš ja dobiti nagradu”, izjavio je za Herceg TV David Popadić, koji ne krije zadovoljstvo i ponos zbog nagrade.
Predstava “Kapetan Džon Piplfoks” rađena je po tekstu Duška Radovića, kostim i scenu osmislila je Milica Jeremić, dok muziku potpisuje Zoran Begenišić.

Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: