Program trebinjskog bioskopa od 19. do 24. jula | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Program trebinjskog bioskopa od 19. do 24. jula

Izvor: Herceg TV / KC Trebinje | Datum:18.07.2018.

Narednih dana, sve do 24. jula, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra: “Luis i drugari iz svemira” i “MAMA MIA! (IDEMO PONOVO)”.

“Luis i drugari iz svemira”

18.00 ČASOVA

Ovo je nježna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dječaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjir pao u njegovu kuću.

Dječak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbjegne odlazak u internat i tu avantura počinje.

Originalni naslov: Luis & the Aliens

Reditelj:Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Uloge: Franciska Friede, Joey Guila
Žanr: Animirana avantura, komedija

Ulaz: 4.00 KM

MAMA MIA! (IDEMO PONOVO)

20.00 ČASOVA

Radnja filma nas vraća naprijed – nazad kroz vrijeme kako bismo vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pjesmama popularne grupe Aba.

Izvorno ime: Mamma Mia! Here We Go Again

Režija: Ol Parker (Ol Parker)

Uloge: Lili Džejms (Lily James), Kristina Baranski (Christine Baranski), Meril Strip (Meryl Streep), Amanda Sajfred (Amanda Seyfried), Kolin Fert (Colin Firth), Pirs Brosnan (Pierce Brosnan)

Žanr: Komedija, mjuzikl

Trajanje: 114 min.

Cijena: 4,00 KM


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: