NAŠ GOST: Svetlana Bojković - Igrala sam se tek kad sam dobrano odrasla (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

NAŠ GOST: Svetlana Bojković - Igrala sam se tek kad sam dobrano odrasla (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:18.08.2018.

Gost je na prostoru Hercegovine uvijek bio poštovan i dočekan. „Naš gost“ je emisija koja s uvažavanjem u goste poziva pametare, koji svakog petka u 20 časova, imaju šta da kažu i od kojih, i uz koje učimo kako baštiniti ljudsku riječ, koja je oduvijek mjera ljudskog postojanja. U novom izdanju emisije "Naš gost", koju uređuje i vodi Zoran Grgurević, gost je bila glumica Svetlana Ceca Bojković. "Rođena na Vračaru u Beogradu, bila sam u trci među obavezama u gimnaziji i muzičkoj školi, i prvi Vukovac među tad malobrojnim Beograđanima. Dadov me zarazio pozorištem, pa sam sa Akademije bila u JDP i jedna od slavnih Stupičinih „Bojanovih beba“, kako nas je kritika krstila.
Sjećam se da smo, tada disidenta, dramskog pisca Vaclava Havela igrali i krišom mu u zatvor slali tantijeme, a on nam je, kao predsjednik Češke, to kasnije vratio odlaskom kod Klintona sa zahtjevom da nas bombarduju. To me i danas rastužuje i boli."


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: