Gradsko pozorište Trebinje sa dvije predstave učestvuje na manifestaciji 'Dani Republike Srpske u Srbiji' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Gradsko pozorište Trebinje sa dvije predstave učestvuje na manifestaciji 'Dani Republike Srpske u Srbiji'

Izvor: kc trebinje | Datum:03.09.2018.

Trebinje će sa dvije pozorišne predstave Gradskog pozorišta - "Sluge" i "Sumnja", koja je rađena u koprodukciji sa Kulturnom scenom Male stvari, učestvovati na šestoj po redu manifestaciji "Dani Republike Srpske u Srbiji".

Kultura, nauka, prosvjeta, umjetnost, sport i privreda Republike Srpske biće u 25 programa i sa 35 izvođača predstavljena u 19 gradova Srbije.

Dane Republike Srpske u Srbiji, manifestaciju čiji cilj je predstavljanje potencijala Srpske i koja učvršćuje veze između srpskog naroda sa obje strane Drine. večeras u 20 časova u Kombank dvorani u Beogradu svečano će otvoriti predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Predstava "Sluge" biće odigrana u utorak, 4. septembra u Smederevskoj Palanci i u srijedu, 5. septembra u Inđiji, dok će predstava "Sumnja" biti izvedena u petak, 7. septembra u Kruševcu.


Dani Republike Srpske u Srbiji počinju danas i traju do 8. septembra.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: