Program trebinjskog bioskopa od 11. do 16. oktobra | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Program trebinjskog bioskopa od 11. do 16. oktobra

Izvor: Herceg TV/KC Trebinje | Datum:11.10.2018.

Narednih dana, sve do 16. oktobra, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra: Brzi Brzić i Teška vremena u El Rojalu.

BRZI BRZIĆ

OD 11. DO 16. OKTOBRA 2018.

18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Akcioni, avanturistički, animirani film za sve generacije u kojem preovladava hip hop muzika i stil. U imaginarnom svijetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati vjeran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprijete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taksi moći suprotstaviti i postati globalni heroj?

IZVORNO IME: Wheely

REŽIJA: Jusri Abd Halim (Yursry Abd Halim)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4,00 KM

TEŠKA VREMENA U EL ROJALU

OD 11. DO 16. OKTOBRA 2018.

20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

El Rojal je hotel pun misterija, oronulo mjesto na rijeci Taho, na granici između dvije države – Kalifornije i Nevade. Radnja filma smještena je u El Rojal hotelu u kom odsjeda sedam stranaca sa misterioznim tajnama. Tokom jedne sudbonosne noći, svi će imati posljednju priliku da se iskupe prije nego što sve ode dođavola…

IZVORNO IME: Bad Times at the El Royale

REŽIJA: Dru Godard (Drew Goddard)

ULOGE: Džef Bridžis (Jeff Bridges), Kris Hemsvort (Chris Hemsworth), Dakota Džonson (Dakota Johnson), Nik Oferman (Nick Offerman)…

ŽANR: Krimi, misterija

TRAJANJE: 140 min.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: