Najava bioskopa: 'NOĆ VJEŠTICA' (HALLOWEEN) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava bioskopa: 'NOĆ VJEŠTICA' (HALLOWEEN)

Izvor: kulturnicentartrebinje | Datum:25.10.2018.

U bioskopu Kulturnog centra Trebinje od 25. do 28. oktobra 2018. u 18.00 časova i 29. i 30. oktobra 2018. u 20.00 časova, svi ljubitelji horora imaće priliku da pogledaju film "Noć vještica" (Halloween).

Majstor dobrog horora Džon Karpenter, kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu, udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svijetu – Džejsonom Blumom!

SADRŽAJ FILMA:

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u ultimativnoj borbi s Majklom Majersom, maskiranim ubicom, čiji je lik progoni otkako je, zahvaljujući dr Lumisu, izbjegla da postane jedna od žrtava njegovog krvavog pira na Noć vještica prije četrdeset godina…

Režiju je radio Dejvid Gordon Grin (David Gordon Green), a uloge tumače Džudi Grir (Judy Greer), Džejmi Li Kertis (Jamie Lee Curtis), Virdžinija Gardner (Virginia Gardner), Vil Paton (Will Patton), Nik Kasl (Nick Castle).

Film traje 106 minuta.

Cijena ulaznice je 4 KM.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: