U subotu otvaranje izložbe pobjedničkih fotografija foto-konkursa 'Tragom duše 2018' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

U subotu otvaranje izložbe pobjedničkih fotografija foto-konkursa 'Tragom duše 2018'

Izvor: kulturnicentartrebinje | Datum:25.10.2018.

U subotu, 27. oktobra 2018. godine sa početkom od 20:00 časova u galeriji Kulturnog centra Trebinje, u Trebinju će biti otvorena svečana izložba pobjedničkih fotografija foto-konkursa Tragom duše 2018.

Na izložbi će biti predstavljeno 20 najljepših fotografija ovogodišnjeg foto-konkursa - Tragom duše 2018. Takođe, tom prilikom će biti proglašeni pobjednici kojima će biti uručene nagrade.
Pored fotografija, dio izložbene postavke će biti i članci o spomenicima koji su predstavljeni na fotografijama, a koji su nastali za vrijeme trajanja konkursa kroz aktivnosti realizovane u saradnji sa obrazovnim i GLAM institucijama.

Gostima će biti dostupno više informacija o svakom dobru zahvaljujući inovativnoj tehnologiji QR kodova koja je našla široku primjenu u eminentinim muzejima i galerijama širom svijeta.


U okviru foto-konkursa je ukupno prikupljeno 2160 fotografija, od kojih će većina biti upotrebljena za ilustrovanje enciklopedijskih članaka na Vikipediji na srpskom, a zatim i na ostalim jezicima.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: