Bileća: Održana promocija knjige 'Srećokopi' autora Željka Sulavera | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Bileća: Održana promocija knjige 'Srećokopi' autora Željka Sulavera

Izvor: Herceg RTV | Datum:31.10.2018.

U prostorijama Narodne biblioteke „Vladimir Gaćinović“ u Bileći večeras je održana promocija knjige „Srećokopi“, autora Željka Sulavera.

Željko već 20 godina živi u Edmontonu u Kanadi, a porijeklom je iz Ljubinja. Ovo je njegova druga po redu zbirka pjesama, a njegove pjesme objavljivane su u mnogobrojnim zbornicima, na internet stranicama i u časopisima.

O Željku i njegovom djelu govorila je direktorka Narodne biblioteke Irena Dunđer, a odabrane stihove čitale su učenice Srednjoškolskog centra „Golub Kureš“: Anđela Dželetović i Danijela Batinić, dok je ljubitelje pisane riječi i poezije akordima na gitari zabavljao Pavle Iković.

"Neosporan talenat, zavičajna nostalgija i ljubav prema poeziji iznjedrili su ovu veoma vrijednu zbirku poezije simpatičnog naslova. U sonetima ove zbirke voli se, predstavlja i na poseban način kazuje Hercegovina, a sve kroz 5 ciklusa razrađenih u ovoj knjizi koja je pred nama"- istakla je Dunđerova. 

Promocije ovog zanimljivog i vrijednog književnog djela biće održane i u drugim mjestima istočne Hercegovine.

 


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: