NAŠ GOST: Dragana Ris (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

NAŠ GOST: Dragana Ris (VIDEO)

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:10.11.2018.

Gost je na prostoru Hercegovine uvijek bio poštovan i dočekan. „Naš gost“ je emisija koja s uvažavanjem u goste poziva pametare, koji svakog petka u 20 časova, imaju šta da kažu i od kojih, i uz koje učimo kako baštiniti ljudsku riječ, koja je oduvijek mjera ljudskog postojanja. U novom izdanju emisije "Naš gost" koju uređuje i vodi Zoran Grgurević gost je bila slikarka Dragana Ris.
"Roditelji nisu podržali moju ljubav da mi slikarstvo bude profesija, pa sam profesionalnu diplomu inženjera, iz bunta i ljubavi, zamijenila težim putem, zvanjem slikara. Bačka Palanka je moj grad a vojvođanski pejzaži inspiracija."
Likovna kolonija „Simeon Dobrićevski, sedma po redu, zahvaljujući Zavičajnom klubu „Osvit“ i Miodragu Ljumu Hrnjezu, Bileću u kojoj se održava, obogatila je skulpturama u kamen, i slikama koje su postale vrijedan umjetnički fundus ovog lijepog mjesta, koje sve učesnike inspiriše, jer su ga zavoljeli.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: