Humanitarni koncert nevesinjskih umjetnika za malog Aleksandra Gajića | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Humanitarni koncert nevesinjskih umjetnika za malog Aleksandra Gajića

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:24.11.2018.

U Domu kulture „Nebojša Glogovac“ sinoć je održan humanitarni koncert za malog Aleksandra Gajića iz Zvornika koji su organizovali umjetnici iz Nevesinja.

Mali Aleksandar boluje od rijetkog tumora malog mozga i potreban je ogroman novac za dalje liječenje u Njemačkoj.

Koncert je realizovan uz blagoslov Crkvene opštine Nevesinje. Počeo je nastupom jednog od organizatora, muzičkog pedagoga Branke Vukosav, koja je predstavila programsku muziku koju su pratile slike iz stripa „Ponori zla“ autora Jovana Bratića. Svoju poeziju je predstavila Anželika Nikolina Kučinar, a nastupile su i etno grupe „Sv. Dimitrije“ i „Simonida“ uz pratnju frule Radivoja Simića.

Podršku koncertu su pružili Crkva Vaznesenja Gospodnjeg, Opština Nevesinje, Osnovna muzička škola „Sveti Roman Melod“, Narodna biblioteka Ljubinje i Studio 8.

Organizatorka Vukosav se zahvalila svima koji su došli i dali svoj dobrovoljni prilog za malog Aleksandra i poručila da „ milost Božija dolazi samo ako se čovjek istinski pokaje i istinski vjeruje“.

Na koncertu je prikupljeno 500 KM.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: