Narodna biblioteka Trebinje: Organizovano druženje sa najaktivnijim članovima | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Narodna biblioteka Trebinje: Organizovano druženje sa najaktivnijim članovima

Izvor: Srna | Datum:15.12.2018.

Narodna biblioteka Trebinje organizovala je prvi put druženje sa najaktivnijim članovima, koji su na poklon dobili knjigu i besplatno godišnje učlanjenje.

Direktor Narodne biblioteke Milosava Supić Vuković rekla je sinoć da je zadovoljna što su se čitaoci odazvali njihovom pozivu i što su imali priliku da razmijene mišljenja.

"Već nekoliko mjeseci pokušavam da, zajedno sa ostalim radnicima Biblioteke, ovu ustanovu približim našim sugrađanima, kako onim starijim, tako i mlađim. Cilj nam je da Biblioteku, a samim tim i knjigu, zavole i oni najmlađi. Srećni smo jer iz dana u dan imamo sve više i tih čitalaca", rekla je Vukovićeva.

Bibliotekar Jelena Ružić rekla je da su na ovaj način željeli da se upoznaju sa svojim čitaocima i da čuju i njihove sugestije.

"Cilj nam je da naši članovi budu zadovoljni. Zato konstantno nabavljamo nešto novo, a Biblioteka trenutno ima 70.000 naslova", rekla je Ružićeva.

Dugogodišnji član Narodne biblioteke Predrag Jokanović rekao je da je ovo prvi put da su ga pozvali iz Biblioteke i tako na simboličan način ukazali da cijene one koji ih redovno posjećuju.

"Primijetio sam da se u posljednje vrijeme u Biblioteci zaista trude da povećaju fond knjiga", rekao je Jokanović.

Osamnaestogodišnja Ljiljana Kraljević rekla je da je vrlo prijatno iznenađena druženjem koje je organizovano.

"Moji utisci o Biblioteci veoma su pozitivni. Odnos svih zaposlenih prema čitaocima veoma je prijatan. Uz to su susretljivi i ljubazni, što je veoma važno", rekla je Kraljevićeva.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: