13. INTERDIfest 'Dani Malih stvari': Večeras monodrame 'Srpski Hamlet' i 'Autobiografija' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

13. INTERDIfest 'Dani Malih stvari': Večeras monodrame 'Srpski Hamlet' i 'Autobiografija'

Izvor: Herceg TV | Datum:24.12.2018.

Predstavom „Dva mirisa ruže“ studentskog pozorišta „Portal“ pri Fakultetu savremenih umetnosti Beograd, sinoć je u Trebinju počeo 13. INTERDIFest „Dani malih stvari“.

Kamerna postavka meksičke duodrame Emilija Karbaljida, u režiji Vide Ognjenović, koja je mjesto našla i na stalnom repertoaru Narodnog pozorišta Beograd, diplomska je predstava mladih glumica Emilije Nestorović i Olivere Guconić, sa trećim „dopisanim“ likom kojeg tumači Dušan Simić.

Drugi sinošnji termin bio je rezervisan za monodramu Senada Milanovića „Iz tri ugla“, rađenu u produkciji Teatra „Fedra“ iz Bugojna.

Večeras, druge festivalske večeri od 19 časova na programu je monodrama Dušana Simića „Srpski Hamlet“ u produkciji Scene „Maska“ iz Šapca, a 13. „Dane malih stvari“ od 21 čas zatvoriće monodrama „Autobiografija“ Branislava Nušića u izvođenju Ivana Tomaševića iz šabačke „Maske“.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: