EKSKLUZIVNO: Herceg TV na snimanju filma "Na mliječnom putu" sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

EKSKLUZIVNO: Herceg TV na snimanju filma "Na mliječnom putu" sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:07.08.2015.

Na obroncima Volujaka ekipa filma "Na mliječnom putu" predvođena profesorom Emirom Kusturicom radi punom parom i privodi kraju drugu priču filma. Gost filmske ekipe bila je Herceg Televizija koja je pratila snimanje scena filma i razgovarala sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči.


Profesor Kusturica je sa prof. Radomirom Vučković razgovorao o filmu, radu sa Monikom Beluči i planovima za nove filmske projekte. 

Slavna glumica u razgovoru za Herceg TV istakla je da je ovo film pun emocija i da je to priča o ljubavi u ratnom vihoru. Monika je posebno istakla oduševljenost prirodnim ljepotama Hercegovine i najavila da će i u buduće biti rad gost naših krajeva.

Prilog sa snimanja filma pogledajte u subotu od 17:00 časova u našoj informativnoj emisiji "Glas Hercegovine" a u narednim danima emitovaćemo i opširniju reportažu.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: