NAJAVA: Sutra promocija knjige 'So zemlji' Ljiljane Habjanović Đurović | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

NAJAVA: Sutra promocija knjige 'So zemlji' Ljiljane Habjanović Đurović

Izvor: Herceg TV | Datum:21.02.2019.

Promocija nove knjige Ljiljane Habjanović Đurović “So zemlji” biće održana sutra, 22. februara u Muzeju Hercegovine, a u organizaciji Udruženja građana "Mostovi".

SO ZEMLJI je knjiga koja otkriva kako je Stojan Jovanović iz Mrkonjića postao Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac. Za šta je molio Boga, a za šta svoj narod. Šta svojim životom poručuje nama danas.

SO ZEMLJI je knjiga koja govori o životu i podvigu jednog izuzetnog čovjeka u vremenu stradanja i vjere. O svakodnevnom mučeništvu i neprestanoj žrtvi. O čudotvorenju kao daru Duha Svetoga.

Ljiljana Habjanović Đurović već dvije decenije je jedan od najčitanijih srpskih pisaca. Njen najnoviji roman je priča o životu Stojana Jovanovića i njegovom putu do onoga kakvim ga danas znaju širom pravoslavnog svijeta – Svetog Vasilija Čudotvorca.

Promocija knjige i druženje sa autorkom zakazano je za petak, 22. februar u 19 časova u Muzeju Hercegovine Trebinje, a ulaz je slobodan.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: