Najava: Monografija Dječijeg vrtića 'Sveta Evgenija carica Milica' u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Monografija Dječijeg vrtića 'Sveta Evgenija carica Milica' u Nevesinju

Izvor: HERCEG TV | Datum:22.04.2019.

Promocija Monografije Dječijeg vrtića "Sveta Evgenija carica Milica" u Nevesinju biće održana 24. aprila ove godine u Domu kulture "Nebojša Glogovac" sa početkom od 19 časova.

Monografija je djelo autorki Milene Kapor, direktorice nevesinjskog vrtića, i Dragane Radovanović, diplomiranog novinara.

Monografija obuhvata 20 godina kontinuiranog rada sa predškolskom djecom, uz kratak osvrt na uspostavu "Male škole" koja je djelovala tokom 1988. i 1989. godine. Ova monografija je način da se obilježi 10 godina od izgradnje zgrade vrtića, čime se uspostavlja institucionalno predškolsko obrazovanje.

Na promociji će, pored autorki, govoriti recenzent Staka Nikolić, Savjetnik za predškolsko obrazovanje, te oni koji su direktno ili indirektno uticali, kako na rad vrtića, tako i na stvaranje ove Monografije: sveštenik Radivoje Krulj, načelnik Milenko Avdalović, te lektor Dragan Grahovac.

Za prisutne će biti priređen i zabavni program, u kome će nastupiti grupe "Simonida" i "Sveti Dimitrije", Muzička škola "Sveti Roman Melod", plesna grupa "Lets dens", uz nezaobilazne mališane Vrtića "Sveta Evgenija carica Milica".

Dobro nam došli!


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: