Miki Manojlović na snimanju »Mliječnog puta« | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Miki Manojlović na snimanju »Mliječnog puta«

Izvor: Nezavisne novine | Datum:09.09.2015.

Poznati srpski glumac Predrag - Miki Manojlović stigao je u Trebinje, gdje je već danas počeo snimati prve scene za jednu od glavnih muških uloga filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu".

Miki Manojlović na snimanju »Mliječnog puta«"Sve su uloge zahtevne, tako da i ovu, kao i sve druge, shvatam ozbiljno. Ja imam ulogu starijeg brata Slobode Mićalović, koja odranije snima ovde u Trebinju", rekao nam je kratko Manojlović.

Kaže da Kusturičin film nije jedini projekat na kojem trenutno radi jer je angažovan na novoj postavci "Romea i Julije" koju je radio sa albanskim, kosovskim i srpskim glumcima.

Iako je čast svakog glumca raditi s Emirom Kusturicom, Miki Manojlović ne negira da je u pitanju zaista veliko rediteljsko ime, ali nikad nije imao snove da glumi u nekom ostvarenju i da s nekim posebnim sarađuje.

"Ja ne znam šta me ovde u Trebinju čeka. Emir i ja smo potpuno novo iskustvo za mene, u koje još ne znam kako da krenem jer, ako krenem da upotrebljavam stara iskustva - onda to neće ništa valjati, pa je potrebno samo to da sam svestan da znam da malo toga znam kad ulazim u novi projekat. Moram biti svestan da ulazim u novi proces, gde je potrebno novo stvaranje i istraživanje, a ne da se koristi neka formula po kojoj ja ne znam da radim i zato sam kroz sve uloge prolazio vrlo duboko i, kako kažu, vrlo uspešno", zaključuje Manojlović.

Kaže da ne želi da priča o projektima koje nije doveo do kraja. Ni o "Mliječnom putu" nije želio govoriti mnogo, već samo da je u pitanju složen film, sa predivnim scenariom, a njegova uloga je takva da će na snimanje dolaziti više puta.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: